The best Side of prefabrik ev fiyatları

Wiki Article

İlk olarak, evin yapılacağı arsanın zemin durumu ve altyapı özellikleri değerlendirilmelidir. Ayrıca, belediye ve ilgili kurumların imar ve yapı izinleri alınmalıdır.

SoğBritish isles yalıtımı kadar sıcak yalıtımı da önemlidir. Her bölge için ayrı izolasyon malzemeleri kullanılabilir. Prefabrik evler ısı ve ses yalıtımında betonarme evlerden daha verimlidir.

Hayalinizdeki evi paylaşarak ona en uygun modeli bulabilirsiniz. İki katlı betonarme evim var. Onun üzerine yeni prefabrik ev yaptırabilir miyim?

Prefabrik evlerin üretimi sırasında kullanılan malzeme ve işçilik kalitesi, yaşam alanlarının konforunu ve dayanıklılığını artırır.

Dimension uygun evi bulmak her açıdan oldukça zor olabilir. Uzman bir propertyım almak isterseniz veya size uygun olan yapıyı hızlı bir şekilde bulmak isterseniz müşteri temsilcilerimizle görüşebilirsiniz. Ayrıca bu yapıların diğer yapılara göre uygun kalması ve yapıya sonradan ekleme yapılması sayesinde oldukça fazla tercih edilmektedir.

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. prefabrik Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Bu modeller, enerji verimliliği ve kullanım kolaylığı sağlayarak, geleceğin yaşam alanlarını şekillendirecek.

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına yüksek dansite yoğunluğunda yüksek yalıtım kazandıran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış duvar kalınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara göre yüksek ısı ve ses yalıtımına sahiptir.

Tek ve iki katlı prefabrik evlerin ruhsat izin maliyetleri belediyelerce belirlenmektedir. Bağlı bulunan belediyeden tek katlı veya dubleks konut ruhsat izin prefabrik ev modelleri maliyeti kolayca öğrenilebilir.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda 2 yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Dubleks prefabrik ev fiyatları genellikle tek katlı prefabrik evlere kıyasla daha yüksektir, ancak hala geleneksel yapılara göre daha uygun fiyatlıdırlar.

Modüler yapısı sayesinde istenildiği zaman prefabrik ev genişletilebilen veya taşınabilen prefabrik evler, konforlu ve ekonomik bir yaşam alanı sunmaktadır.

You might be utilizing a çanakkale prefabrik browser that may not supported by Fb, so we have redirected you to an easier version to give you the finest edirne prefabrik ev modelleri working experience.

Prefabrik ev modelleri, kullanıcıların ihtiyaçlarına ve beklentilerine göre geniş bir yelpazede tasarlanmıştır. Tek katlı prefabrik evler, minimalist yaşam alanlarından geniş aile evlerine kadar değişen çeşitlilikte gelir.

Report this wiki page